Gratis noot

Fruttekoek   18 september 2023   1 reactie op Gratis noot

De tijd van de walnoten oogst is weer aangebroken. Dat betekent opnieuw het recht van de vroegste als het gaat om noten rapen in de ochtend. In mijn buurt zijn er opvallend veel rapers met een Chinese achtergrond die er als de kippen bij zijn, maar ook -geheel tegen de ongeschreven regels- met stokken en stenen de noten uit de bomen proberen te forceren.

Ik ben de beroerdste niet en wil graag een eerlijke vinder een mooie walnoot kado doen. Natuurlijk wel een speciale uitvoering: een geprepareerd exemplaar dat ik vanavond ga achterlaten bij de notenbomen.

na wat schrijf-, knip- en plakwerk is dit het resultaat.

One thought on “Gratis noot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.