Koffieband Rateltijd

Ik ben totaal geen fan van ‘entertrainer’ Emile Ratelband en ook niet van het televisieprogramma Koffietijd. Ik heb naar beide showfenomenen als zodanig vroeger mogelijk één keer gekeken en vond er niks aan. Toegegeven; één keer is niet representatief waar er is gelukkig geen wet die me verplicht om er wél naar te kijken.

Een paar keer kwam ik Ratelband als “gewone burger” tegen bij een tankstation, maar gelukkig was ik daar snel van hersteld en woont hij tegenwoordig in Thailand om vanuit dat land te schelden op de Nederlandse samenleving, liefst in combinatie met het verspreiden van wappieneuze complotfantasieën.

Het TV programma Koffietijd is (wederom) gestopt. Voor mij geen probleem; het verandert niets aan mijn kijkgewoontes. Gezien haar geschiedenis zal het vast nog wel eens voor een derde keer op TV verschijnen. Voor mij geen probleem; het verandert niets aan mijn kijkgewoontes.

Via Twitter werd ik geattendeerd op een item uit Koffietijd waar Ratelband te gast was om er zijn Tsjakka! kunsten te tonen. Ik moet toegeven: dat is werkelijk een zeer mooi stukje Nederlandse TV geschiedenis waar ik nog vaak van zal genieten.

Koffieband Rateltijd komt er niet deur.

Waarmee bewezen is dat een simpele buitendaar sterker en intelligenter is dan een Reutelband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.