FDF 2.0

Fruttekoek   27 augustus 2022   Geen reacties op FDF 2.0

Ik ben nooit te beroerd om een graantje mee te pikken van een maatschappelijk fenomeen om er zelf beter van te worden.

Nu de boeren volop in de aandacht staan en ook veel geld blijken te hebben dacht ik even na en vond een aantrekkelijk artikel waar ik stinkend rijk mee kan worden; een speciaal soort hek dat als erfscheiding voor akkers kan dienen; het Boerenscheidingshek. Ik heb eerst een proefversie gemaakt van bamboe, maar die was niet stoer genoeg. De tweede versie is van staal.

Een Boerenscheidingshek bekt natuurlijk niet; dat moet in Stonecoal English, dus noem ik deze tweede versie het Farmers Divorce Fence, afgekort FDF 2.0.

Iedereen met een tractor, een boerenzakdoek of een onderstebovenvlag krijgt van mij zomaar gratis 25% toeslag op de adviesprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.