Vakantie naar de Gallemiezen

Bent u op zoek naar een leuke vakantie? Dan kunt u beter even verder zoeken, want het gloednieuwe, nog onervaren en onbetrouwbare Frut Reizen biedt alleen reizen aan die volledig naar de Gallemiezen gaan. Dus gegarandeerd zeker niet naar een of andere prachtige idyllische vakantiebestemming.

U zult niet bepaald een zorgeloze vakantie beleven, er zal geen sprake zijn van persoonlijke begeleiding, non-stop bereikbaarheid van een 24/7 servicedesk en reisleiders. En we zijn geen lid van het ANVR en alle andere reisbranche organisaties. Een eventuele vergoeding door uw annuleringsverzekering is onmogelijk; dat is de enige zekerheid die we u geven. Bij ons is succes letterlijk onverzekerd!

Dus: wilt u geen vakantie, geen mooie bestemming, geen service, geen ondersteuning, geen recht op verhaal, geen ANVR, dan kunt u ofwel even helemaal niks doen, of €499 overmaken naar mijn persoonlijke rekening 14.22.33.7654.45 bij mijn eigen UGIMZ bank onder vermelding van “naar de gallemiezen“.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.