Armageddon

Het mag onderhand duidelijk zijn dat de mens druk in de weer is om diens eigen ondergang te bespoedigen. Geeft niks; als de mens is uitgestorven dan herstelt de aarde zich binnen een paar duizend jaar weer en zullen de overgebleven dieren weer zonder menselijke dreiging de boel overnemen.

Naast de bekende voortekenen volgens de bijbel en/of hadith (waaronder luchtvervuiling, de komst van de valse messias en de opkomst van Het Beest en een vuur in Jemen, met mensen die de zee in vluchten om niet te verbranden) zag ik op een abri een nieuw voorteken van de Apocalyps:

Het einde van de menselijke beschaving – Foto: David Engel

Stegeman is in dit geval de brenger van Het Kwaad: Omelet plakjes.

Makkelijk en snel een heerlijk ei op brood? Daar heeft Stegeman wat op bedacht! Klant-en-klare omelet zodat jij zonder moeite lekker en makkelijk kan genieten van een heerlijke omelet. In drie smaken!

Dit is verschrikkelijk! Mocht je al ei willen eten, in de vorm van een omelet, dan kan ik me niet voorstellen dat je zo’n pakje kant-en-klare omelet uit de kast trekt omdat je te lui bent om zelf een ei te bakken en in plaats daarvan liever een plak 47% vrije uitloop ei, 15% vrije uitloop eigeel, 10% room, 8,5% chorizo, aardappel, 4% kaas, stabilisatoren (E407,E410,E415), zuurteregelaars (E261,E326,E330,E331), ui, rode paprika, zout, dextrose, bieslook, specerijen, knoflook, gistextract en aroma neemt.

Dit is zelfs nog erger dan voorgesneden stokbrood!

One thought on “Armageddon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.