“Buitenaards” advies

Gisteren opende onze dorpsgenote Henriëtte Domenie-Van Dijke aan het begin van de Dorpstraat het geheel gerenoveerde kantoorgebouw van haar adviesbureau “Alien Advisor“.

Voor de foto zette ze daarbij het masker op dat Quintrixon moet voorstellen; een denkbeeldig buitenaards wezen met enorme kennis en een frisse blik op onze aardse beslommeringen.

Henriëtte “Quintrixon” Domenie-Van Dijke

Voor het oplossen van een maatschappelijk of commercieel probleem zetten Henriëtte en haar teamleden dat masker (alleen figuurlijk) op. Door zich in te leven in deze “buitenaardse adviseur” Quintrixon, die zonder enige voorkennis van aardse zorgen en beperkingen naar het probleem kijkt, maar grote nadruk legt op een langetermijnresultaat voor een zo groot mogelijke groep ontstaat een diepgaande visie en vaak een onconventionele aanpak.

Voor meer informatie verwijs ik naar het bericht over Alien Advisor op de Xokum site.

Advertentie

Soms zijn wij aardmensen niet slim genoeg om voor complexe problemen een lange termijn oplossing te bedenken met een breed maatschappelijk draagvlak.
Bij Alien Advisor roepen we dan de hulp in van onze buitenaardse allesweter Quintrixon, die altijd een oplossing heeft waar onze achterkleinkinderen ook van zullen profiteren.

Alien Advisor Adviesbureau

Ons motto:
Buitenaardse oplossingen voor alles en iedereen!
Dorpstraat 1
6791 DS Xokum
telefoon 02889 00118

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.