Robotmaaier te koop

Fruttekoek   23 september 2023   1 reactie op Robotmaaier te koop

Laatst hoorde ik op een verjaardagsfeest een gesprek tussen vier mannen over robotmaaiers. Ze hadden alle vier geld, een vrijstaand huis, een groot gazon en geen zin om dat gazon te maaien, en ze waren te zuinig om er iemand voor in te huren.

Het gesprek ging verder over merken, prijzen en opties van de verschillende robotmaaiers. Toen ik de prijs hoorde kreeg ik een zakelijke oprisping en besloot ik er zelf een te bouwen voor de verkoop. Dat was niet zo moeilijk want ik heb een paar jaar geleden de robot Onux als bouwpakket gekocht en gebruik die om thuis de afwas te laten doen.

Ik heb het programma van Onux geheel zelf een beetje aangepast zodat die behalve afwassen nu ook het gras kan maaien; d.w.z. de grasmaaier vooruit duwen.

Ik zet hem bij deze te koop. Omdat niemand (behalve ik) een robot gaat kopen die Onux heet heb ik de naam veranderd op zo’n hippe manier; in het Engels en zonder klinkers, dus in plaats van “robotmaaier” of “Robot lawn mower” noem ik dat ding RBTLWNMWR.

De Fruttekoek robotmaaier RBTLWNMWR 1.0

Deze fraaie robotmaaier RBTLWNMWR 1.0 is te koop voor €1.299.95 (zonder garantie, en zonder grasmaaier). De gelukkige koper kan het af komen halen in Xokum.

Update: Tijdens het testen van RBTLWNMWR 1.0 (want dat was ik vergeten) lette ik 5 seconden niet op en nu ben ik RBTLWNMWR 1.0 eventjes kwijt. Er loopt een spoor over het gazon en er zit nu een gat in mijn heg.
Als iemand een metaalkleuringe robot met rode oortjes ziet lopen met een grasmaaier, geef dan svp een seintje.

One thought on “Robotmaaier te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.