4Daagse – Dag 2: De (roze) dag van Wijchen

Vandaag een later start; we mochten pas om 7:30 vertrekken op deze roze woensdag. Opnieuw ruim 33 kilometer, afwisselend door woonwijken, bosgebied, landelijk gebied en de dorpen rondom Nijmegen. En er was weer erg veel volk op de been langs de route. Eigenlijk was er overal waar bebouwing was wel iets van muziek, (“handjes de lucht is; naar links en naar rechts”) of feest. We vroegen ons af voor wie zo’n etappe het zwaarst is: voor de wandelaars of voor de toeschouwers die vanaf de vroege uurtjes bier zitten te drinken, zingen en/of klappen voor de passanten.

Weer mooi op tijd binnen, getrakteerd door schoonzus S. op een heerlijk stuk taart en gewacht op neef L. en zijn vrienden die zo dapper zijn om dagelijks 50 kilometer te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.