Over Evert Bombeke

De Xokumse garagehouder Evert Bombeke is een man met een passie. Als kind wilde hij graag gladiator worden, en om zijn lichaam in topvorm te houden, besloot hij om al op jonge leeftijd geen vlees meer te eten. Ondanks dat hij niet het beroep heeft gekregen waar hij als kind van droomde, blijft hij zich inzetten voor zijn fysieke fitheid door boksen, worstelen en judo te beoefenen. Ook is hij al vele jaren lid van het plaatselijk duikteam Luctor Et Submergo.

Maar Evert is niet alleen bezig met zijn fysieke uitdagingen, hij is ook een man van actie en verandering. Hij is vastbesloten om de wereld een beetje beter achter te laten en daarom bouwt hij alle soorten auto’s om naar een waterstof motor. Dit zorgt niet alleen voor minder uitstoot van schadelijke stoffen, maar is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Evert’s pronkstuk is een omgebouwde airport crash tender, waar hij enorm trots op is. Deze auto is een echte blikvanger en laat zien hoeveel kennis en kunde Evert heeft. Hij heeft hiermee bewezen dat hij niet alleen fysiek sterk is, maar ook technisch begaafd en creatief.

Evert Bombeke is een inspirerende en ambitieuze man die altijd voor zijn idealen opkomt. Of het nu gaat om zijn fysieke uitdagingen of zijn passie om de wereld een beetje beter achter te laten, hij blijft zich altijd inzetten voor wat hij belangrijk vindt. Wij zijn trots op zijn prestaties en zijn ervan overtuigd dat hij nog veel meer mooie dingen zal realiseren in de toekomst.

Evert Bombeke - Foto: DALL-E (2023)
Evert Bombeke – (c) eigen collectie
Advertentie

Op zoek naar een nieuwe auto, een occasion, onderdelen, banden, winterbanden, of gewoon benzine?
Kom dan naar Evert’s Gezellige Garage of bel 112.
Tevens boekingen voor een geweldige feestavond met Hollandse Hits!

Garage E. Bombeke

“De Zingende Monteur”
Hoofdweg 4
6791 DV Xokum
telefoon 02889 00112

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.