Drol

Fruttekoek   4 oktober 2022   Geen reacties op Drol

Zoals gezegd hebben we in ons dorp een eigen Geert Wilders (geen familie). Op zich zou het best een aardige vent kunnen zijn, maar nu hij zijn haar heeft laten bleken en ontkrullen is hij helemaal van het padje en heeft hij zelfs een eigen partij opgericht; de ForumPartij voor Vrijheid en Democratie; ofwel de FPvVD.

Dat is allemaal tot daar aan toe, maar onze Geert Wilders (geen familie) heeft een nare gewoonte; hij heeft werkelijk altijd een hondendrol aan zijn schoen hangen.

Hij kwam laatst bij me binnen toen ik pas een gloednieuw hagelwit hoogpolig vloerkleed had liggen. En ja hoor; Geertje had weer eens in een enorme drol gestaan en stiefelde met die smerige schoenen mijn woonkamer door, ru├»neerde mijn nieuwe vloerkleed, keek toen verbaasd rond, trok een vies gezicht en riep: “Wat ben jij een gore smeerlap! Het is hier altijd smerig en het stinkt weer naar stront! Altijd hetzelfde met die mensen hier in Xokum.“, waarna hij wegstiefelde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.