Luchtslang

In de Keniaanse provincie Kitui is afgelopen maandag een man opgenomen in een ziekenhuis na een bizar incident waarbij hij zegt dat een slang uit de lucht viel en hem beet.

De man in kwestie, David Musyoka, vertelde aan staatsomroep KBC dat hij in zijn auto reed toen een adelaar de slang op de auto liet vallen. David vertraagde om te zien wat het was, maar het beest glipte de auto binnen, naar de passagiersstoel. Terwijl hij probeerde terug te schakelen om te stoppen, beet de slang in zijn hand, vertelde Musyoka.

Hij verliet de auto met de slang nog aan zijn hand en rende al schreeuwend naar de kant van de weg waar mensen hem kwamen helpen. Het bleek te gaan om een black mamba. Geen fijn gezelschap.
Terwijl ze nog nadachten wat ze met de slang moesten doen keerde de adelaar terug, pikte hem op van de straat en hij vloog ermee weg.

Gelukkig voor David werd hij snel naar het naar Mwingi Level 4 Hospital gebracht waar hij ook werkt. Daar hij is behandeld en sinds gisteren weer ontslagen. Gelukkig!

Omroep KBC plaatste het item ook op YouTube

Moraal van dit verhaal: Als je in een auto rijdt en een adelaar laar een black mamba op je auto vallen, schakel dan niet terug, maar rem gewoon voluit om te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.