Gemotoriseerd handschrift

De ZarPlotter, ZipScript en ZipScriptPro zijn bedenksels van Randy Szarzynski. De Zarplotter is eigenlijk een plotter die een gewone balpen, viltstift of kwast kan gebruiken. Vier lijnen, op spanning gehouden door 4 motoren bewegen de plotter over het papier, en kaan daardoor snel, nauwkeurig en schaalbaar tekenen en schrijven.

De ZarPlotter

De website van Randy Szarzynski en de ZarPlotter website zijn verdwenen en verwijzen door naar een doorverwijzing naar een commercieel bedrijf dat persoonlijke brieven produceert. Vermoedelijk heeft Randy zijn bedenksel dus geruild voor een zak geld.

Gelukkig hebben we de filmpjes nog.

One thought on “Gemotoriseerd handschrift

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.