Borealimero

De fantast, klaagkabouter en huilsmurf Thierry Baudet (de gelegenheidsleider van het Forum tegen Democratie c.q. LPF 3.0 met een bovenmatige eigendunk) kent nog veel meer gedaantes, waaronder die van Borealimero.

Borealimero

De Britse kwaliteitskrant The Guardian is niet zo aardig als ik. Die maakt korte metten van de kartelprutser, die momenteel rondtrekt met zijn ‘Vrijheidskaravaan’ (waarbij net als in de oorspronkelijke Oud-Assyrische karavaans gebruik gemaakt wordt van ezels).

Het artikel begint met

In 2019 Thierry Baudet looked like a plausible contender for power. Now, as the Netherlands heads for the polls, he’s reduced to mimicking Trump

en verder onder andere

Covid has now revealed what Baudet really is; a conspiracy-mongering antisemitic populist, willing to undermine facts, health care, the free press and even democracy, to remain a focal point in Dutch politics.

om te eindigen met

Baudet will probably keep his current two seats in parliament, if he’s lucky he might gain a couple. But he’s no longer a contender.

Then again: like Trump, Baudet doesn’t believe in the polls.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.