Over Senutila Kuketo

Senutila Kuketo is een buitengewoon taaldocent die les geeft in Xokum. Zij is gespecialiseerd in talen die uniek en minder bekend zijn, zoals Esperanto, Tobiaans, Sorbisch (Nedersorbisch of Oppersorbisch) en Occitaans. In haar lessen combineert ze haar passie voor talen met haar kennis en vaardigheden om deze talen op een toegankelijke manier te onderwijzen aan haar leerlingen.

Esperanto, de wereldtaal die ze onderwijst, is speciaal ontworpen om een eenvoudige en universele taal te zijn die door iedereen ter wereld gesproken, geschreven en begrepen kan worden. In haar lessen maakt ze gebruik van praktische oefeningen en actieve interactie met haar leerlingen om hen Esperanto aan te leren.

Met haar unieke aanpak en passie voor talen is Senutila Kuketo een inspirerende en motiverende taaldocent die haar leerlingen uitdaagt om zich te ontwikkelen en te groeien in de wereld van talen.

Senutila Kuketo - Foto: Artbreeder (2022)
Senutila Kuketo – (c) Eigen collectie
Advertentie

Wilt u een taal leren die iedereen ter wereld kan spreken, schrijven en begrijpen, maar ook uniek is? Leer dan Esperanto; de wereldtaal die niemand spreekt, schrijft en begrijpt.
Wilt u liever een taal leren die niemand kan spreken, schrijven en begrijpen? Leer dan Tobiaans, Sorbisch (Nedersorbisch of Oppersobisch) of Occitaans!

Buitengewoon taaldocent
Senutila Kuketo
voor buitengewone talen

“Ĉiu kreas sian forton, ĉiu forĝas sian sorton”

Kerkstraat 3
6791 DW Xokum
telefoon 02889 00212

2 thoughts on “Over Senutila Kuketo

 1. Ximaar

  Ben al eens door Langue d’Oc gefietst. Kon ik goed terecht met m’n esperanto. Zoek nu een schriftelijke cursus Asturisch spreken voor zwerffietsers. Bautzen stond ooit op m’n emmerlijst. Die lijst heb ik in 2016 opgeheven.

  Reply
 2. Fruttekoek

  Ik heb het even nagevraagd bij Senutila. Helaas blijkt de cursus “Asturisch spreken voor zwerffietsers” voor de komende jaren al volledig volgeboekt.
  Voor de cursus “Istriotisch spreken voor Madagassische wingsuiters” zijn voor het februari 2025 semester nog enkele plaatsen beschikbaar wegens uitval bij de aanmelders.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.