Four Seasons Total Landscaping Day

Op 7 november herdenken we elk jaar de magistrale gebeurtenis die op deze dag in 2020 plaatsvond op de parkeerplaats van een afgelegen industrieterrein in Philadelphia.

Dat zit zo: Op zaterdag 7 november 2020 stuurde Donald Trump om 9:35 uur (lokale tijd) een tweet

Lawyers Press Conference at Four Seasons, Philadelphia. 11:00 A.M. 

Hij bedoelde daarmee waarschijnlijk het Four Seasons “Luxury Downtown Hotel in het centrum van Philadelphia, maar 10 minuten later verwijderde hij dat bericht en stuurde hij een nieuwe versie:

Big press conference today in Philadelphia at Four Seasons Total Landscaping — 11:30am!

en dat is wat minder luxury, want Four Seasons Total Landscaping is een hoveniersbedrijf waar men kan aankloppen voor bemesten, sneeuwruimen en blijkbaar ook voor een “big press conference”.

Trump was er zelf niet aanwezig, maar rond 11:30 uur stond daar wel Rudy Giuliani te ratelen over ongegronde claims van kiezersfraude; voor the garagedeur van Four Seasons Total Landscaping, op een industrieterrein tussen een crematorium, een fabriek van zaagbladen, een vaag kerkgenootschap en een seksshop.

Rudy Giuliani, ratelend voor the garagedeur van Four Seasons Total Landscaping, Philadelphia

Dat is zó intens grappig dat ik dit met alle denkbare genoegens tot het einde der tijden elk jaar op 7 november zal gedenken als #FourSeasonsTotalLandscapingDay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.