Sportzomer

Per Ulykke   14 augustus 2021   Geen reacties op Sportzomer

De Tour de France en de Olympische Spelen waren twee van de grote sportevenementen in deze zomer. Er is echter nog een groot internationaal sportevenement dat om onbegrijpelijke redenen minder bekend is, en in de Nederlandse media totaal niet is vermeld; wellicht volledig geboycot.

Het gaat om de Elite Average Games 2021 die ook dit jaar weer in Australiƫ werden gehouden. Net als de Olympische Spelen gaat het om een internationale sportmanifestatie, waarbij in dit geval vooral de sporten aan bod komen die -hoewel door velen beoefend- geen aandacht krijgen bij de OS.

Om dat goed te maken is hier een samenvatting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.