Narren grappen

Nu de verkiezingen in het vizier komen krijgen we ook te maken met de onvermijdelijke politieke spelletjes en duiken de meest vergezochte en fantastische ideeën weer op in de verkiezingsprogramma. Geert Wilders of Thierry Baudet strijden om de beide titels “Grappigste Verkiezingsprogramma” én “Meest Onrealistische Verkiezingsprogramma”.

Dat is een mooi bruggetje naar de Nederlandse film Narren-Grappen uit 1908; een fantasie-verhaal waarin een vrouw in narrenpak allerlei truuks laat zien. Gelet op het feit dat het én een Nederlands product is én 113 jaar geleden is gemaakt zijn de speciale effecten erg goed gelukt.

Narren-Grappen (1908)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.