Instinker

Fruttekoek   24 januari 2016   Geen reacties op Instinker

Geniaal: Geert Wilders zamelt geld in voor vluchtelingen en heeft het zelf niet door.

Wouter Struijk uit Spijkenisse is een held, met goede ideeën.

Bij de anti-asielzoeker media-stunt van Geertje deelde hij in Spijkenisse ‘verzetsspray’ uit (zie ook “Uitwassen“); een aandoenlijke poging om mensen in nood die hier in een AZC wat warmte en veiligheid zoeken te dwarsbomen door ze allemaal weg te zetten als ’testosteronbommen’ die ‘onze vrouwen bepotelen’. Dat deed hij door voor het oog van vele camera’s “criminal identifier’ uitdeelde: verfspray die je niet van je gezicht krijgt. Volgens Geert hebben onze vrouwen dat nodig om zich te verdedigen tegen asielzoekers die er – zoals we allemaal weten – eigenlijk alleen maar op uit zijn om onze vrouwen en dochters te misbruiken.” (bron: Whocares, 2016).

Wouter hoorde van de plannen en met de hulp van een twintigtal vrouwen wist hij 6 van het totaal aantal van 70 sprays te bemachtigen. Wat een treurig aantal; 70 busjes. Nee dát zet zoden aan de dijk!
Maar goed; de 6 busjes werden vervolgens te koop aangeboden, De opbrengst is voor Stichting Vluchteling! Om je te bescheuren!

Inmiddels is er al meer dan 500 euro opgehaald. ‘Bedankt, meneer Wilders!’

UPDATE: Triest, hilarisch en confronterend; dat is het verslag van Elsbeth Stoker over dit mini-media-circus, waar vooral de scheldende vader Fabian opvalt, die met zijn huilende zoontje Xanto op zijn arm de tegen-demonstranten de meest smerige dingen toeschreeuwt. Hij zet zichzelf hierbij neer als het vleesgeworden cliché PVV-mannetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.