Xokum (1)

Fruttekoek   25 oktober 2015   2 Reacties op Xokum (1)

Na het bezoek van de belastingdienst en de schuldeisers heb ik mijn landgoed aan de Ortolaanlaan moeten verlaten. Nadat ik enige tijd weg ben geweest wegens een toernee door Nederland en BelgiĆ« ben ik weer terug in Xokum. Ik woon nu in de portierswoning van mijn voormalige landgoed.

Ortolaanlaan2

Ortolaanlaan 2
6791DP Xokum

2 thoughts on “Xokum (1)

 1. Gnossie

  Da’s een hele stap terug, Frut, ik weet waar je doorheen gaat. Toen ik het familiekapitaal verspeelde op de beurs was de trouwe huisbediende Igor de enige op wie ik nog kon rekenen. We hebben nu allebei een uitzendbaantje, en zijn aan het sparen voor zijn ruggengraatcorrectie. Dus hoe diep je ook zit, altijd positief blijven denken!

  Reply
 2. Fruttekoek Post author

  Achteraf gezien was het misschien beter geweest als je niet al je geld in mijn bedrijven had belegd.
  Sorry. En beterschap.

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.