Vrij

Fruttekoek   14 oktober 2015   4 reacties op Vrij

FrutBoefZo, ik ben weer vrij. Ik ben een tijdje te gast geweest in de koepelgevangenis in Arnhem, op uitnodiging van de De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Blijkbaar heb ik met mijn biermerk Binge de Warenwet overtreden omdat het de gezondheid en veiligheid van consumenten in gevaar bracht. Aansluitend heb ik even mogen verblijven in de gevangenis van Sint-Gilles, naar aanlediing van een misverstand. Tenslotte heb ik nog gebruik gemaakt van een vrij dringende uitnodiging van de Nederlandse staat, als gevolg van een onaangekondigd bezoek van de FIOD bij mijn bedrijven.

Na deze korte onderbreking voel ik me weer fit als een hoentje. Het nadeel is dat ik totaal niets meer bezit. Dat heeft weer als voordeel dat ik met een schone lei kan beginnen.
Weliswaar ben ik een beetje ouder en grijzer, maar ook veel wijzer, en zeer verheugd dat ik weer bij mijn geliefden kan zijn.
En daar reken ik u ook bij.

4 thoughts on “Vrij

 1. Gnossie

  Hee Frut! Zo te zien heeft de afgelopen tijd je wel getekend, inderdaad. Bestond dat gevangenis-eten soms uit Belgische frituur? (haha!). Mooi dat je terug bent.

  Reply
 2. Carel

  Wat goed u weer te zien! Uw verblijf in de gevangenis lijkt wel enige sporen te hebben nagelaten. Gelukkig geeft de extreme-website-makeover uw digitale thuisbasis een frisse uitstraling. Ik kijk uit naar uw nieuwe onnuttigheden.

  Reply
 3. Haes

  Helaas zag ik pas zeer laat dat u weer op vrij voeten bent. Als ik dat eerder geweten had , was ik wel meer op mijn hoede geweest. Vriendelijk verzoek om mij voortaan te waarschuwen als u weer vrij bent.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.