Ontsnappen

Fruttekoek   8 augustus 2021   Geen reacties op Ontsnappen

Mocht u toevallig in het bezit zijn van een offshore boorplatform en nog toevalliger net op zoek zijn naar een nieuw evacuatie systeem, kijk dan eens naar de VIKING SES-2A vor drijvende en vaste installaties.

Viking SES-2A promo filmpje

De SES-2A biedt u een robuust ontsnappingssysteem met hoge capaciteit voor vaste en drijvende installaties met een maximale evacuatiehoogte van 50 meter bij temperaturen van -20°C tot +65°C onder omstandigheden van zware zee, stroming en zeer sterke wind. De geïntegreerde reddingsvlotten zijn beschermd in een explosiebestendige container.

De maximale evacuatiecapaciteit van 140 personen binnen 10 minuten wordt behaald door een soort zigzag glijbaan. Ik kan me voorstellen dat je -na 50 meter naar beneden te zijn gezigzagd- wellicht wat moeite hebt om de reddingsvlotten te ontvouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.