Aanstalten

Fruttekoek   24 maart 2021   Geen reacties op Aanstalten

Vanochtend werd ik wakker met een onbedwingbare creatieve bui en wilde dus per se iets maken.

Maar wat?

De rest van de dag was ik vooral bezig om te bekijken wat ik aan spullen in huis heb die als basis van iets fenomenaals konden dienen dat ik vervolgens zou kunnen gaan maken, en met het bedenken van wat dat fenomenaals dan zou kunnen zijn. Iets groots, unieks en weergaloos moois!

Afgezien van de koffie-, lunch-, thee- en plaspauzes was ik er mee bezig. Het duurde werkelijk tot 17:00 uur en toen was het tijd om met mijn hond Treurnis te gaan wandelen voordat we aan tafel konden voor het diner.

Nadat ik me realiseerde dat er werkelijk niks concreets had gemaakt die dag en daarover jammerde “Ik heb werkelijk helemaal niks gemaakt!” sprak Mevrouw Fruttekoek de troostende woorden “Je hebt in elk geval aanstalten gemaakt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.