Avondklokkerellen

Terwijl de hersenloze corona-hooligans, plunderaars en andere relnichten “protesteren” tegen de maatregelen om de Covid-pandemie uit Nederland weg te krijgen doen verstandige mensen wat er van hen gevraagd wordt om te zorgen dat iedereen (behalve de hersenloze corona-hooligans, plunderaars en andere relnichten) weer wat meer vrijheid kan krijgen.

Hier in Xokum is weinig sprake van oproerkraaiers, plunderaars of brandstichters. De enige die hier kraait is de haan van Willem Loman, de enige die hier plundert is Evert Bombeke als hij zijn avondsnack uit de koelkast haalt, en de enige die hier brand sticht ben ik; als ik een menu van geflambeerde kippesoep, een portie fricadelles flambées (geflambeerde frikandellen) en crème brûlée maak.

Dat is namelijk wat ik doe; avondklokkerellen; lekker kokkerellen tijdens de avondklok:
Geflambeerde kippesoep, fricadelles flambées, crème brûlée, potsodes, dat soort dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.