3dvertentie

Fruttekoek   19 november 2020   Geen reacties op 3dvertentie

Een advertentie maken voor het rubrieksgedeelte van een papieren krant is zo ongeveer de saaiste opdracht die je als adverteerder kunt krijgen, maar de Colombiaan Felipe Salazar bedacht in 2014 een leuke eye-catcher voor het Colombiaanse meubelbedrijf HiperCentro Corona (svp geen nare grappen maken over de naam).

Hij ontwierp deze trick-of-the-eye-advertentie voor de keuken-afdeling van Corona. Die advertentie gebruikt de kolommen met mini-advertenties om de optische illusie te maken van een driedimensionale keuken, compleet met een werkblad, afzuigkap, oven en een kookplaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.