Presidentiële herfst

Ik hou van alle seizoenen, want elk heeft haar eigen charme, maar de “Four Seasons” vind ik sinds zaterdag absoluut zeker de allerleukste seizoenen.

Dat zit zo: Op zaterdag 7 november stuurde Donald Trump om 9:35 uur (lokale tijd) een tweet

Lawyers Press Conference at Four Seasons, Philadelphia. 11:00 A.M. 

Hij bedoelde daarmee waarschijnlijk het Four Seasons “Luxury Downtown Hotel in het centrum van Philadelphia, maar 10 minuten later verwijderde hij dat bericht en stuurde hij een nieuwe versie:

Big press conference today in Philadelphia at Four Seasons Total Landscaping — 11:30am!

en dat is wat minder luxury, want Four Seasons Total Landscaping is een hoveniersbedrijf waar men kan aankloppen voor bemesten, sneeuwruimen en blijkbaar ook voor een “big press conference”.

Voor alle duidelijkheid, zekerheid stuurde het hotel nog een vernederend bericht:

Trump was er zelf niet aanwezig, maar rond 11:30 uur stond daar wel Rudy Giuliani te ratelen over ongegronde claims van kiezersfraude; voor the garagedeur van Four Seasons Total Landscaping, op een industrieterrein tussen een crematorium, een fabriek van zaagbladen, een vaag kerkgenootschap en een seksshop.

Four Seasons Unluxury

Het hoveniersbedrijf gaf zondagochtend via Facebook aan dat het “vereerd” was om de persconferentie te hosten en probeerde er -zoals gebruikelijk bij dit soort gebeutenissen- nog snel wat aan te verdienen door allerlei merchandise te verkopen; stickers, T-shirts en sweatshirts.

En waar was Trump zelf? Die was te druk.

Beeld van Trump bij Madame Tussauds in Londen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.