Katactivator

Fruttekoek   27 september 2020   Geen reacties op Katactivator

De maker van dit filmpje heeft kosten noch moeite bespaard om zijn/haar kat te activeren. Dat wil zeggen; hij/zij heeft $3 uitgegeven om de “Interactive Rotating Cat Laser Toys with Feather” van Chinese makelij te bestellen.

Kijk zelf hoe geweldig deze fantastische hightech katactivator werkt, gemaakt van milieuvriendelijk kunststof (ABS) + Klasse II laser, met variabele snelheidsinstellingen (langzaam, gemiddeld, snel en willekeurig), instelbare timer (5m, 10m, 15m, 20m) en instelbare neerwaartse hoek van de laser.

I’ve given up with buying my cat toys from r/funny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.