Hoedjes

Evert Bombeke   9 september 2020   Geen reacties op Hoedjes

Jimmy Fallon en Bryan Cranston zingen een lied over hun favoriete hoeden.
Jimmy Fallon is komiek, acteur en presentator van de Tonight Show. Bryan Cranston is bekend door zijn rol als Walter White in de misdaadserie Breaking Bad (die ik niet gezien heb).

Hoedjes

I am but a man
A man of many hats
Let me show you my hats

Waarna een opsomming volgt van de hoedjesverzameling van beide heren.

Ik ben Evert Bombeke en kom net als Meneer, Kurt-Keefer en Piet uit het mooie Xokum. Dit is mijn eerste bijdrage aan deze nutteloze website. Ik zing zelf graag en zodoende heeft Meneer mij gevraagd om voortaan de items over muziek te verzorgen. Omdat ik zelf ook graag een hoed draag leek me dit een mooi begin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.