Lef

Fruttekoek   4 augustus 2020   Geen reacties op Lef

Onlangs reageerde Francois Dorleans op een bericht uit 2010 over de Twike T3. Francois blijkt met een T3 rond te rijden in Wassenaar.

Hij attendeerde me op de “Lef“, het eerste product van het Nederlandse EV Mobility:

een uniek, duurzaam en comfortabel vervoersmiddel welke 24/7 en 365 dagen per jaar gebruikt kan worden. Door weer en wind en voor alle seizoenen. Een Nederlandse uitvinding en dus echt een Nederlands product.
Het nieuwe rijden. Sneller van huis naar je werk, even naar de stad, boodschappen halen etc.. Voel je vrij. Ontspannen bewegen en praktisch in gebruik.
De LEF is een nieuwe vorm van mobiliteit.
100% elektrisch aangedreven en overdekt door het unieke beweegbare windscherm, dus altijd droog en uit de wind.

De “Lef” – Foto: EV Mobility

De Lef ziet er beetje uit als een Twike, maar is dan een helemaal electrische fiets. Met de zwaarste accu is de actieradium omgeveer 90 km.

Maar bij Twike hebben ze ook niet stilgezeten. Het bedrijf is nu in Duitse handen en na een hybride, electrisch ondersteunde versie van de Twike T3 volgde ook de T4 (alleen prototype) en sinds kort is er de T5; een “3-Rad-Elektrofahrzeug mit optionaler Muskelkraftunterstützung, T-Top Cabrio, zweisitzig“, d.w.z. met “Pedalunterstützung durch Muskelkraft – für Fahrer und Beifahrer

Twike T5 – Foto Twike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.