Trappistes Rochefort 10

Tijd voor een nieuw lekker speciaalbiertje. In dit geval een Trappistes Rochefort 10.

Trappistes Rochefort 10

De krachtigste van de 3 trappisten die in de abdij Notre-Dame de Saint-Remy à Rochefort worden gebrouwen. Deze dragen alle drie het ‘Authentic Trappist Product’ (ATP) keurmerk, wat betekent dat ze binnen de kloostermuren of in de onmiddellijke nabijheid van de abdij worden geproduceerd, onder toezicht van de monniken of monialen. Ook zijn de opbrengsten bestemd voor de behoeften van de kloostergemeenschap, voor solidariteit binnen de Trappistenorde, voor ontwikkelingsprojecten en charitatieve doelen.
Kijk, dan smaakt zo’n bier toch extra lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.