Minderheidscabaret

Fruttekoek   13 september 2010   26 Reacties op Minderheidscabaret

Ik voorspel dat de voorspelling van Mark Rutte (een nieuw kabinet voor 1 juli) niet uit gaat komen.

Ik daag u uit om een betere voorspelling te doen. Voorspel wanneer het rechtse minderheidcabaret op het Beatrix-bordes zal staan en win een heus Fruttekoek Minderheids Cabaret T-shirt

U mag zelfs kiezen.

26 thoughts on “Minderheidscabaret

 1. Carel

  Uw antwoord aan Grote Leider suggereert dat er één T-shirt is. Welke maat heeft dit Fruttekoek Minderheids Cabaret T-shirt eigenlijk? Ik schat zo in dat de huidige inzenders van maat verschillen en het moet de winnaar wel goed passen. Straks past hij/zij er niet goed in. Dit betekent ook dat een unisex uitvoering de voorkeur verdient.

  Reply
 2. Fruttekoek

  Goed punt; ik wil dus graag (naast de geschatte bordesdatum) ook graag uw maat weten.

  Het shirt wordt overigens pas besteld zodra we een cabaret hebben; ik woon niet ruim genoeg om hier twee jaar een extra shirt te laten liggen.

  Reply
 3. Grote Leider

  @Baps: verliezers winnen, als gebruikelijk, koffie op het paleis, een rondvaart door de Amsterdamse grachten en een huldiging op het Museumplein. Ook allemaal op 3 juli 2012.

  Reply
 4. Fruttekoek

  @Care: Is genoteerd. Ik ga meteen de breipennen pakken.

  @Baps: Staat het ontwerp u niet aan, dan maak ik een nieuwe versie waar mijn hoofd op staat!

  @Grote Leider: Uh, dat kan ik allemaal niet betalen. Hoewel, ik hoorde van Bea dat er nog een stukje rijstevlaai over is. Ze zet het voo je in de koelkast.

  Reply
 5. Xiwel

  Op een ander weblog had ik al een gematigd-positieve voorspelling gedaan dat de complete formatie 2,62 jaar gaat duren. Inmiddels lijkt me al zo’n 0,4 jaar verstreken. De rondes met Wilders gaan het niet worden en ik voorzie uiteindelijk een cabinet Opstelten-I met VVD-PvdA-CDA-D66 dat 2 maanden (0,17 jaar) zal standhouden).

  Allemaal niet erg, want zonder cabinet draait de economie en de rest van het land beter dan met.

  Reply
 6. Fruttekoek

  Ik heb echt tot het allerlaatst gehoopt dat het niet door zou gaan, maar vandaag is het rariteitencabaret dan toch op het bordes des koningings verschenen.

  Hierbij wil ik Carel van harte feliciteren (?); hij zat er met zijn antwoord (4 oktober 2010) het dichtste bij. Ik zal mijn productieafdeling aan het werk zetten.

  Was het u overigens opgevallen dat ik zelf exact de juiste datum heb voorspeld (zonder trucages of gefoefel), echter buiten mededinging !?!?
  Toch ga ik stiekem twee exemplaren bestellen, want ik wil zelf ook wel zo’n stoer T-shirt.
  Mocht u ooit iemand tegenkomen met zo’n shirt, dan kijkt u dus naar Carel of mij.

  @Carel: Nogmaals gefeliciteerd, ik neem via mail contact op over de verzending.

  Reply
 7. Carel

  Allereerst wil ik u graag feliciteren (?) met het (buiten mededinging) precies voorspellen van de datum. U heeft dus een exacte schatting gemaakt. Een exacte schatting is overigens een voorbeeld van een oxymoron

  Ik ben heel blij met het T-shirt en zal er trots in gaan rondlopen. Zo kunnen anderen mij herkennen, mits ze uw gezicht herkennen. Ik voorspel dat het T-shirt een echt collectorsitem gaat worden. 

  Reply
 8. Carel

  Beste Frut,

  Hartelijk dank voor het prachtige T-shirt. Ik ben er zeer trots op dat ik de bezitter ben van dit unieke shirt. Ik begrijp dat er in de hele wereld slechts twee van deze T-shirts bestaan. Een daarvan is in uw bezit, en de andere heb ik dus. Als ik dit T-shirt draag ben ik dus herkenbaar, mits men mij niet met u verwart.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *