Kurt-Keefer Toemen

Niet zonder trots introduceer ik een nieuwe medewerker op deze Fruttekoek site: Kurt-Keefer Toemen!

Kurt-Keefer Toemen

Kurt-Keefer is een oude bekende van mij; ik ken hem al het grootste deel van mijn “volwassen” leven. Wellicht ziet u dat hij bijzonder veel op mij lijkt. dat is eenvoudig verklaarbaar; Kurt-Keefer (of “Kurt” voor vrienden) is een van mijn alter ego’s. Vandaar.

Kurt zal zich hier vooral onnuttig gaan maken met politieke onderwerpen zonder nut. Daarnaast bedient hij voorlopig even het @Fruttekoek Twitter account om ook daar het onaangename met het onnuttige te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.