Mout bierfestival

Tijd voor een lekker speciaalbiertje. In dit geval een paar lekkere biertjes, tijdens het Mout Bier Festival. Daar kan een speciaalbierliefhebber zoals ik genieten van talloze speciaalbieren van een aantal bijzondere (vaak kleinschalige) brouwerijen.

Daar had ik bijvoorbeeld een heerlijke Choco Porter van de Amersfoortse Rock City Beers

De taps van Rock City Beers tijdens Mout Festival 2018

Of zo’n Grainiac Multi Grain Pale Stout van de Amsterdamse Butcher’s Tears brouwerij, met gratis een erg gedetailleerd verhaal over het hoe en waarom van een pale stout. Erg interessant, maar helaas voor mij slechts gedeeltelijk verstaanbaar vanwege de Bluegrass muziek die de LeadBeaters produceerden op het podium vlakbij.

Of zo’n Barabbas nr 57 Belgian-style Dubbel van de IJslandse Borg Brugghús

Borg Brugghús Barabbas nr 57

Heerlijk, heerlijk! Ik heb nog meer biertjes geprobeerd, maar weet niet meer welke. Ik eindigde de avond in elk geval waar ik die begonnen was; bij de Rock City Choco Porter. Die vond ik toch de lekkerste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.