Hier

Fruttekoek   7 mei 2018   Geen reacties op Hier


Ik denk dat ik veilig kan beweren dat ik een vrij goed technisch inzicht heb. Zo heeft de wasknijper in technisch opzicht geen geheimen voor mij en kan ik deze moeiteloos bedienen (hoewel soms met een pijnlijke uitkomst).

Toch zijn er dingen die ik niet snap. Regelmatig kom ik bij een bezoek aan een stad van die plattegronden tegen waar men kan opzoeken wat de beste route is van A naar B. En vaak staat op zo’n plattegrond dan het volgende aangegeven: “U bevindt zich hier
Zoals bijvoorbeeld op deze abri in Nijmegen

Andere voorbeelden die ik ben tegengekomen

Maar ik vraag me dan af: hoe weten ze dat nou eigenlijk? Hoe kan zo’n bord (zonder camera, GPS of andere elektronica) weten dat ik daar inderdaad ben?
Zelfs als ik, vermomd als koelkast of krokodil, geheel onherkenbaar bij deze borden aankom wordt ik herkend!

Ik vind het doodeng. Je wordt blijkbaar constant in de gaten gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.