John Kehoe’s

Omdat we toch in Dublin waren, hebben we natuurlijk ook een bezoek gebracht aan Kehoe’s; een traditionele pub, gelegen op een steenworp afstand van de drukke Grafton Street promenade.

Kehoe’s is een traditionele Ierse pub die voor het eerst een licentie kreeg in 1803. Het huidige gebouw is pas tegen tegen het einde van de 19e eeuw voltooid in die prachtige, typisch Victoriaanse stijl. Compleet met gebrandschilderde ramen, mahoniehouten deuren, krakende houten vloeren, met een felle kleur overgesausde behangwanden, antiek tapijt en een echte bar met traditionele taps.

Dit is een pub zoals een pub hoort te zijn. Zodra je door de oude deur met glas-in-loodraam deur van deze plek legt, weet je dat je tegen iets origineels en tijdloos aanloopt. Al ruim 200 jaar wordt hier bier gedronken. Kehoe’s is een van de meest ongerepte en sfeervolle pubs in Dublin. Natuurlijk is er heerlijke Guinness en die kun je ook prima op de bovenverdieping drinken, in de oude ruimtes die bijna als een huiskamer aandoen.

Benedenbar van Kehoe’s (This photo of John Kehoe’s is courtesy of TripAdvisor)

Bovenbar van Kehoe’s (This photo of John Kehoe’s is courtesy of TripAdvisor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.