Borderline

Fruttekoek   7 november 2017   Geen reacties op Borderline

De dorpsraad van Xokum heeft gisteravond na de wekelijkse klaverjasavond in het dorpshuis besloten om het beeld van De Smokkelaars te verwijderen uit het dorpsplantsoen. Uit de verhalen van Willem Loman is namelijk gebleken dat deze lieden zich meermaals schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Blackgang Chine smugglers

Aanstaande zaterdag zal onze Zingende Monteur (Evert Bombeke) de beelden opblazen met het overgebleven cobra’s van oudjaarsavond. Daarbij zal hij ongetwijfeld een muzikale omlijsting verzorgen met zijn weergaloze imitaties van Maria Callas en Heintje Davids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.