Wat wil je nou?

Fruttekoek   17 februari 2017   Geen reacties op Wat wil je nou?

Wat wil de PVV Geert Wilders nou eigenlijk?

De PVV Geert Wilders: Hoewel:
Is fel tegen zetelroof (als een Kamerlid uit zijn fractie stapt of wordt gezet en toch in de Kamer blijft zitten). In 2004 brak Wilders met de VVD en richtte de eenmansfractie “groep Wilders” op.
Wil een einde maken aan traditionele politiek en wil verandering van enkele grondwetten. “Ons politiek bestel is nog steeds dat van de twintigste eeuw” De PVV Geert en Martin streven naar behoud van “dominantie van de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur”.
De ‘strijd’ tegen de criminaliteit moeten we gaan voeren door strengere straffen in te voeren. De PVV Geert Wilders is voor het invoeren van minimumstraffen. Dit houdt in dat de rechter minder vrijheid heeft bij het nemen van besluiten. Bij de veroordeling van Geert Wilders vanwege groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie (waarvoor hij overigens geen straf kreeg) vond Wilders deze veroordeling buitenproportioneel.
Vindt dat het vak geschiedenis belangrijker moet worden op scholen en dat er dan vooral de nadruk moet liggen op onze vaderlandse geschiedenis. “Eeuwen wapperde onze vlag over alle zeeën en was de driekleur het symbool van vrijheid.” Daar moeten we weer naar terug, vinden ze. Bij de Partij voor de Vrijheid is die vrijheid niet weggelegd voor iedereen. Bij complete Nederlandse bevolkingsgroepen wil men die vrijheid juist inperken. Bovendien wapperde onze vlag ook op de schepen die slaven vervoerden en voor andere vreselijke acties werden gebruikt.
Schrijft op haar website: “De politieke elite zwijgt. Ze noemen zich leiders, maar ze leiden niet; ze misleiden.” en “Want de wil van het volk is voor de elite niet relevant.” en “Ons politiek bestel is nog steeds dat van de twintigste eeuw, geregeerd door dezelfde arrogante politieke elite van de valse beloftes en de huichelende sorry’s.” Wilders c.s. maakt zelf al zeer lang deel uit van die politieke elite; de definitie van “Elite” is “een kleine groep in een maatschappij, met buitengewone kwalificaties of privileges, waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie inneemt. Zo kan er sprake zijn van onder meer politieke, militaire, economische en culturele elites.”
Werpt zich steeds op als vertegenwoordiger van “het volk” en “de Nederlanders”. Maar Geert en Martin hebben voor hun ideeën, opvattingen en “plannen” slechts de steun van een klein deel van het Nederlandse volk
Is tegen de bouw van windturbines. Op veel PVV-posters staat de windmolen als hét symbool voor de Nederlandse cultuur.

En natuurlijk heeft De PVV Geertje zelfs na al die jaren van zeuren, jammeren, huilen, discrimineren, polariseren, schofferen helemaal niets bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.