Kroegentocht

Fruttekoek   15 december 2016   Geen reacties op Kroegentocht

Ik ben dol op Engels bier; real ale dus. Ik ben ook dol op Engelse pubs. En ik ben hondsdol op een pint van het lekkere bier in een ouderwetse Engelse pub, waar je als buitenlander gratis mee mag doen met de pub quiz. Gelukkig is de snelle daling van het aantal traditionele pubs vrijwel tot stilstand gekomen en worden de overgebleven pubs weer vrij goed bezocht.

Een kroegentocht in Yorkshire staat nog op mijn verlanglijst (het boek heb ik al). Voor de ultieme kroegentocht leef ik niet meer lang genoeg, maar de mensen van de faculteit Wiskunde van de University of Waterloo (Canada) hebben als voorbeeld voor het oplossen van het Traveling Salesman Problem de ideale route berekend om 24.727 pubs in Engeland te bezoeken.

Een korte kroegentocht langs een paar van de pubs in Londen.

Ik moet nog een beetje sparen om in elke pub een biertje te drinken, maar dan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.