Selfie stick anno 1969

De Tsjechische film “Zabil jsem Einsteina, pánové” (oftewel “Ik vermoorde Einstein, heren“) uit 1969 speelt zich ergens in de toekomst af, na een atoombom ontploffing die ervoor zorgde dat vrouwen baarden groeien en het vermogen om kinderen te krijgen hebben verloren. Een VN topontmoeting wordt gehouden voor het bouwen van een tijdmachine om terug in de tijd te reizen en Einstein te vermoorden, met als verwacht resultaat dat zonder de bekende wiskundige er geen atoombommen zullen zijn.

Allemaal erg ingewikkeld, komisch en zo, maar ergens in de film zit deze scene, waarbij een super-handige selfie stick voorkomt. En dat in de toekomst van 1969.

One thought on “Selfie stick anno 1969

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.