Bezorgde burgers

Fruttekoek   28 februari 2016   2 Reacties op Bezorgde burgers

De laatste tijd is er nogal wat te doen over bezorgde burgers. Volgens Tofik Dibi is  de bezorgde burger “nogal in de watten gelegd”, en “kijkt die burger te weinig in de spiegel”. Je hoort het vaker; zodra een burger bezorgd is, gaat dat vaak gepaard met flinke rellen, waarbij testosteronbommen onder het scanderen van hun piemeltjeslied de boel kort en klein slaan. Gemeenteraden gaan door de knieën door bedreigingen en geweld waarbij publiek eigendom en varkens het moeten ontgelden. Vaak zijn daar zelfs extreem-rechtse organisaties mee gemoeid, zoals Pegida, DTG en NVU. Maar zodra men aan de organisaties het label “extreem rechts” hangt, dan roepen de leden dat het gewoon gaat om bezorgde burgers.

En dat klopt niet; want in hamburgers zit (normaliter) geen varkensvlees; ook niet als deze zijn bezorgd!

Bezorgde burgers

Hierdoor worden onze burgers bezorgd

2 thoughts on “Bezorgde burgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.